De Canadese countrysensatie Colter Wall komt ook in 2019 weer naar Nederland. Hij speelt in maart op twee locaties: Doornroosje in Nijmegen en Paradiso Noord in Amsterdam. Mis het niet!

Groeiende fanbase

Niet alleen in Amerika en Canada wordt hij steeds populairder, ook hier groeit zijn fanbase. Zijn eerdere optredens vielen ook bij het groeiende countrypubliek in Nederland in de smaak. Vorig jaar in Paradiso spraken we mensen die nog nooit van hem gehoord hadden, maar die al na een paar tonen van de openingstrack “Thirteen Silver Dollars” van zijn album “Colter Wall” wisten dat ze deze zanger live moesten zien.

Door de nuchterheid van zijn songs, de rauwheid van zijn baritonstem en de fantastische songteksten heeft hij veel positieve reacties gekregen van veteranen uit de muziekindustrie. Hij laat de geesten van Townes Van Zandt, Emmylou Harris en Waylon Jennings weer herleven.

Songs Of The Plains

Colter Wall - Songs Of The PlainsZijn meest recente album verscheen op 12 oktober. Op “Songs Of The Plains” vertelt Colter weer prachtige verhalen, geïnspireerd door gunfighters en andere ruige mannen, rodeo’s en de grote, woeste en uitgestrekte vlaktes in zijn home state Saskatchewan in Canada.

Twee concerten

In maart volgend jaar kun je twee keer live genieten van zijn mooie muziek. Op 15 maart 2019 staat hij op het podium van Doornroosje in Nijmegen, een dag later bezoekt hij Paradiso Noord in Amsterdam.

15 mrt. 2019 | Doornroosje, Nijmegen
Nederland
16 mrt. 2019 | Paradiso Noord, Amsterdam
Nederland

De voorverkoop start vrijdag 26 oktober aanstaande om 10:00 uur. Tickets voor het concert in Doornroosje kosten € 16,50*, die voor het concert in Paradiso Noord kosten € 17,02*.
* inclusief servicekosten, exclusief andere eventuele bijkomende kosten.


  Colter Wall @ Paradiso Noord

Een voorproefje

Twijfel je nog? Luister dan naar de onderstaande fragmenten, dan krijg je een goede indruk van zijn muziek…

Kate McCannon

Een zogenaamde ‘Murder Ballad” van zijn debuut LP “Colter Wall”.

Sleeping On The Blacktop

Deze track is misschien wel zijn bekendste nummer. Het is gebruikt in de Hollywood films “Hell or High Water” en “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“.

Thirteen Silver Dollars

De openingstrack van zijn debuutalbum en tevens bij veel concerten. De eerste noten en zijn stem grijpen het publiek altijd weer ‘bij de keel’, en zetten de toon voor een fijne muziekavond.

 Colter Wall - Thirteen Silver Dollars

Meer Colter Wall

  iTunes
  Google Play