De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Colter Wall komt in 2018 terug naar Nederland

Ook volgend jaar kunnen we live genieten van deze Canadese countryster.

Na zijn te gekke optreden in zaal ‘Upstairs’ van de Melkweg in Amsterdam eerder dit jaar komt Colter Wall ook in 2018 terug naar Nederland. Dit keer heeft hij zelfs twee optredens in ons land gepland staan, als onderdeel van het Europese gedeelte van de ‘Warping Our Minds Tour’.

Europese tour 2018

Ook voor de ‘Warping Our Minds Tour’ trekt Colter in twee maanden tijd weer kris-kras door Europa. Hij heeft in 2018 in de maanden januari en februari stops/concerten gepland staan in onder andere Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en dus ook Nederland. Op zondag 28 januari staat hij in de Oosterpoort in Groningen, een dag later kun je van zijn muziek genieten in de kleine zaal van Paradiso Amsterdam.

De voorverkoop voor de Nederlandse concerten is inmiddels gestart. Meer informatie over prijzen en links naar de verkooppunten vind je onderaan dit artikel.

Colter Wall

Colter Wall’s voorkomen is ouder dan de feitelijke leeftijd van deze jeugdige Canadees. Met zijn donkere, rauwe stem en ruige baard spiegelt hij zijn favorieten, die voornamelijk uit de jaren ’70 komen. Zijn muziekstijl doet denken aan de winderige, lege prairies van zijn geboortegrond ergens in Saskatchewan, Canada.

Colter Wall

Zijn eerste EP, ‘Imaginary Appalachia’, maakt hem nog steeds een geprezen jonge artiest waar veel over wordt gesproken. Hij heeft veel positieve reacties gekregen van veteranen uit de muziekindustrie, zijn muzikale helden en vrienden, net als van zijn snel groeiende fanbase. Zijn unieke bariton stem wordt gecombineerd met prachtig geschreven teksten, geïnspireerd door Townes Van Zandt, Blaze Foley, Emmylou Harris en Waylon Jennings.

Ook zijn tweede album “Colter Wall” krijgt lovende kritieken. Authenthiek en donker, met hele mooie verhalende songs die het waard zijn om goed voor te gaan zitten en van te genieten. Dat deden we dan ook met volle teugen tijdens zijn concert van 1 juni 2017 in zaal ‘Upstairs’ van de Melkweg. Lees onze concertrecensie als je nog twijfelt.

Voorverkoop

De voorverkoop voor beide concerten is inmiddels gestart. Treuzel niet en koop een kaartje, je krijgt er een mooie avond met authentieke countrymuziek voor terug. Eén die je niet snel zult vergeten!

Concert Oosterpoort

Tickets kosten 13,50 euro°, inclusief servicekosten maar exclusief transactiekosten. Bestel je tickets via onderstaande link.

Tickets Oosterpoort

Concert Paradiso

Tickets kosten 14,18 euro° voor leden, dit is inclusief servicekosten maar exclusief transactiekosten. Een maandlidmaatschap van Paradiso kost 3,50 euro en kan los bij de tickets besteld worden. Bestel je tickets via onderstaande link.

Tickets Paradiso

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Voorproefje

Hieronder een voorproefje. Voor meer muziek van Colter Wall kun je de links naar Spotify, iTunes en Google Play onder de clip gebruiken.


Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty