De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Chris Young nieuwste lid van Opry

En gezien zijn bijdrage aan country music meer dan verdiend!

Al ruim tien jaar maakt Chris Young heel veel mensen blij met zijn mooie countrymuziek en zeer herkenbare, diepe stemgeluid. Bij de Grand Ole Opry vonden ze het daarom tijd worden om zijn bijdrage aan de countrymuziek te eren. Gisteren was de dag dat ze Chris ‘in de val’ lokten, Vince Gill zat in het complot.

Sober Saturday Night

Gisteren waren Chris Young en Vince Gill uitgenodigd om op de bühne van de fameuze Opry hun nummer 1 hit “Sober Saturday Night” te spelen. Maar nog voor ze het nummer konden spelen nam Vince de microfoon en bedankte Chris voor zijn inzet bij de hulpacties voor de vele gedupeerden van orkaan Harvey.

Om meteen daarna Chris subtiel te wijzen op het feit dat hij nog niet betaald is voor zijn bijdrage aan Chris’ laatste nummer 1 hit. Een probleem, grapt Vince, want hij moet nog vijf jaar werken voordat hij met pensioen mag. Na deze opmerking is Chris even zichtbaar uit het veld geslagen, maar dan wordt echt duidelijk waarom Vince zijn speech begon.

Lidmaatschap Opry

Vince zegt een deal te willen maken met Chris. Als Chris lid wil worden van Opry, doet hij afstand van zijn honorarium. In ongeloof stapt Chris Young achteruit, laat het even bezinken om vervolgens Vince te omhelsen. Of liever gezegd, op te tillen van blijdschap. Bekijk hieronder de beelden.

17 oktober

Vanaf 17 oktober aanstaande is hij dus officieel lid van de ‘Grand Ole Opry’. Dit is enkele dagen voor de release van zijn nieuwe album ‘Losing Sleep’.

Van harte gefeliciteerd Chris met het lidmaatschap van de Opry!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty