De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Chris Young goes Dutch?

Nederlandse invloeden op zijn muziek.

Chris Young plaatste enkele dagen geleden een foto op twitter waarop hij te zien is met zijn ‘vaste schrijfteam’ en een ietwat ‘vreemde eend in de bijt’. Het onderschrift bij de tweet luidt “Fun writing with this crew”, en we zien niemand minder dan onze Nederlandse trots DJ Tiësto op de foto. #benieuwd

Het laatste album van Chris, “I’m Comin’ Over“,  dateert uit 2015. Het is een succesvol album, zowel de titeltrack als het mooie duet met Cassadee Pope werden solide top 3 hits. Beide nummers voerden enige tijd de ‘Country Airplay” lijst aan, maar ze bleven ook beide op nummer 2 steken in de ‘Hot Country Songs’ lijst. Een kleine ‘smet’ die Chris met zijn nieuwe nummers ongetwijfeld wil ‘wegpoetsen’.

Het album waaraan Chris nu lijkt te werken wordt zijn zesde studioalbum. Een titel of releasedatum is vooralsnog niet bekend gemaakt. We wachten dus rustig af, en houden jullie op de hoogte zodra er nieuws is.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty