De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Chris Stapleton geeft country ‘Legs’ en speelt “I Was Wrong”

Countrymuziek is cool, countrymuziek is hot en countrymuziek rocks!

Chris Stapleton demonstreert dat met zijn optredens in de ‘The Tonight Show with Jimmy Fallon‘ van 8 mei jongstleden. De bezoekers en kijkers kregen een parodie van ‘Legs’ en een mooi liveversie van “I Was Wrong” voorgeschoteld.

Legs

In de avondshow van Jimmy Fallon zat een segment met de titel ‘First Drafts Of Rock’. Samen met Kevin Bacon op drums en Jimmy Fallon zelf op basgitaar, speelde Chris een cover van “Legs” van ZZ Top. Dit deden ze in stijl, dus met baarden, hoeden en roze, harige gitaren. Haast niet van echt te onderscheiden. Het was een parodie, dus de drie namen enige vrijheid met de songtekst.

Bekijk het segment hieronder, waarin Chris laat zien dat hij in elk genre thuis is.


I Was Wrong

Later in de show kwam Chris terug het podium op, ditmaal vergezeld door zijn vrouw Morgane, voor een kort optreden met het nummer “I Was Wrong”. Dit is track 6 van zijn onlangs verschenen album “From A Room, Volume 1“.

Zoals we van Chris gewend zijn, weet hij weer te overtuigen met zijn kenmerkende zangstem en fenomenale gitaarspel. Het is een ontzettend mooi nummer met een gevoelige songtekst. Alleen al de opening geeft je kippenvel:

I’ve been thinking ’bout my thoughtless words
And I know just how much they must have hurt
And I take it back
Won’t you let me take it back

Kortom, een clip die je echt even moet bekijken.

Helaas is de originele clip niet langer beschikbaar. Maar de versie die Chris ten gehore bracht bij 'Austin City Limits' is een proma vervanger.



Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty