De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Chris Lane heeft het gefixt!

In Tha Pocket!

Vorige week was een mooie week voor Chris Lane. Zijn single “Fix” stond op 2 in de Billboard Country Airplay chart en op vrijdag 5 augustus kwam zijn debuutalbum “Girl Problems” uit.

Maar deze week wordt het nog mooier, hij kan weer een feestje vieren. Chris Lane heeft met “Fix” zijn eerste nummer 1 hit binnen! Chris vierde het in stijl met een ander aanstormend talent: Kelsea Ballerini.

Zijn fans kennen het nummer al langer, het staat ook op zijn eerste EP met dezelfde naam, maar nu het als single is gereleased maakt het een hoop mensen blij.

Big Loud Records

Niet in de minste plaats de mensen bij zijn platenlabel Big Loud Records. Het is ook hun eerste nummer 1 hit, dit label werd pas in de zomer van 2015 opgericht. Zij boden Chris destijds een contract aan waarbij hij de volledige focus kreeg van het label, een kans die hij niet kon laten lopen.

Fix

Hieronder de clip van “Fix”. Enjoy!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty