Chris Janson releaset nieuwe clip plus tracklist en albumhoes van zijn nieuwe album

9 september 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Op vrijdag 18 oktober aanstaande verschijnt het nieuwe album van Chris Janson. De titel is “Real Friends” en hij maakt ons alvast lekker met de tracklist, albumhoes en nieuwe videoclip.

Good Vibes

Met de singles “Waitin’ On 5” en “Say About Me” kregen we al wat voorproefjes van het album, en ook zijn huidige single – “Good Vibes” – doet het op dit moment goed. We vinden de song terug rond de 10e stek in de Country Airplay hitlijst van Billboard en op de 20e positie in de Hot Country Songs lijst. Klik op play hieronder om dit vrolijke deuntje te starten.

 'Good Vibes' - Chris Janson

Dit geeft Chris letterlijk ‘good vibes’, en gesterkt door dit succes trakteert hij fans nu dus op de tracklist en albumcover van zijn nieuwe album. Een album waar hij erg enthousiast over is.

Real Friends

Voor Chris zelf is “Real Friends” geen loze term of titel. Dit album kwam tot stand met de medewerking van mensen die hij zo ziet: echte vrienden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit het favoriete album van Chris is!

Chris Janson - Real Friends
Chris Janson – Real Friends

De tracklist verraadt dus meteen, maar zeker niet exclusief, wie zijn vrienden zijn. En er komen veel grote namen op voor: songwriters Rhett Akins, David Lee Murphy en Ashley Gorley, producers Zach Crowell en Tommy Cecil, maar ook collega artiest Blake Shelton.

En van eerdere samenwerkingen weten we al dat ook LoCash, Michael Ray, Dustin Lynch en Luke Bryan tot die groep behoren.

Chris staat te popelen, maar hij moet zelf ook nog even wachten: pas op 18 oktober aanstaande kan hij het album in zijn geheel delen met zijn fans. Overigens is dit ook een groep die hij als echte vrienden ziet, want Chris weet maar al te goed dat hij het succes en uitkomen van zijn droom aan hen te danken heeft.

Thank you to my fans, who truly are my real friends and helped me get where I am today.

Chris Janson

Tracklist

1Good Vibes
2Check
3Done
4Normal People
5Say About Me
6Waitin’ On 5
7Hawaii On Me
8Mine Does
9God’s Gotta Be A Good Ole Boy
10Real Friends(feat. Blake Shelton))
11Everybody’s Going Through Something
12Beer Me
13Country USA

Done

De nieuwe single die hij in aanloop naar de albumrelease heeft vrijgegeven is “Done”, track 3 op het album en een samenwerking met Blake Shelton.

In de clip komen we good ole’ Blake echter niet tegen. De hoofdrollen zijn voor Chris en zijn vrouw Kelly, met aan het eind een bijrol voor 3 van hun 4 kinderen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *