De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Chris Janson maakt nieuw album voor iedereen

Maaruh... Is dat niet altijd het geval?

Zijn “Fix A Drink EP” is pas een ruime maand uit, maar Chris Janson heeft  nog meer nieuwe muziek in de pijplijn zitten voor zijn fans. In de herfst van 2017 verschijnt zijn tweede studioalbum “Everybody”.

Everybody

De titel van dit album is niet zomaar een loze kreet, maar een soort eerbetoon aan zijn inspiratiebron. Of liever gezegd inspiratiebronnen, want het zijn er nogal wat.

I decided to title this album “Everybody” because that’s exactly who inspired it. Real songs, real stories and songs that I believe people from every walk of life can relate to. It’s Everybody – and it’s all on this record.

Chris Janson - Fix A Drink EP

Met dit album verbreedt Chris naar eigen zeggen zijn muzikale horizon en verdiept hij zijn songteksten. Naast de songs die ook op de “Fix A Drink EP” voorkomen, staan er ook enkele nieuwe tracks op het album. Een tracklist is helaas nog niet vrijgegeven.

Sommige nieuwe tracks krijgen een rock-randje in Zuidelijke stijl. In zijn vrije tijd luistert Chris natuurlijk ook naar pop- en rocksongs, en voor dit album heeft hij die stijlen in grotere mate in zijn muziek geïnjecteerd.

We zijn benieuwd, maar moeten nog tot 22 september geduld hebben. Vanaf die datum is “Everybody” verkrijgbaar.

15 In A 30 Tour

Op dit moment tourt Chris met Sam Hunt’s ’15 In A 30 Tour’ door Noord-Amerika. Hij opent in verschillende steden de show voor Sam en in sommige steden speelt hij wat nummers van zijn nieuwe album. Fans doen er dus goed aan Youtube in de gaten te houden voor een voorproefje of teaser.

[Sam Hunt - 15 in a 30 Tour

Update 14 augustus

Chris Janson heeft de tracklist en albumhoes van het album vrijgegeven. Meer info vind je hier.

Everybody - Chris Janson

 1. Who’s Your Farmer
 2. Everybody
 3. Name On It
 4. Eyes For Nobody
 5. Fix A Drink
 6. Out There
 7. Little Bit Of Both
 8. Our World
 9. Bein’ A Dad
 10. When You Like Me
 11. Redneck Life
 12. Drunk Girl

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty