De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Chris Janson ‘fixt’ een drankje en een nieuwe EP

De zomer staat voor de deur.

En dat gegeven vond Chris Janson een goed moment om de videoclip van zijn nieuwe single te releasen. Het deuntje doet inderdaad erg zomers aan, en in de clip zien we verschillende bekende gezichten voorbij komen.

Fix A Drink

De titel van de nieuwe track is “Fix A Drink”. Dat wekt gelijk de associatie met een feestje, en dat is dan ook precies wat Chris in petto heeft. Hij nodigde enkele collega’s en vrienden uit voor een mooi, zonnig en ‘southern’ feestje ergens ‘in the middle of nowhere’. En wij mogen meegenieten, of jaloers worden.

Over de clip zegt hij in een interview het volgende:

We had a ball. My good buddies took the time to be in it, and that meant the world to me.

In de clip zien we onder andere LoCASH, Dustin Lynch, Luke Bryan en Michael Ray onder de gasten. Ze vermaken zich prima, hetgeen niet verwonderlijk is gezien de ruimte, de ‘tools’ en de muziek en drankjes die aanwezig zijn. Waarom heeft hij ons niet uitgenodigd?

Druk hieronder op play en bekijk zelf de clip. Welke countrysterren herken jij allemaal?


Nieuwe EP

Deze zomerhit wordt op 9 juni vervolgd met een nieuwe EP met dezelfde titel. De tracklist bevat naast de titeltrack “Fix A Drink” nog een viertal nummers. Hieronder de titels, of de volgorde klopt, weten we (nog) niet.

  1. Fix A Drink
  2. Name On It
  3. Everybody
  4. Little Bit Of Both
  5. Redneck Life

Bij alle nummers staat Chris’ naam bij de songwriting credits. Songwriting bevalt hem wel en het is iets dat hij altijd gedaan heeft en ook altijd wil blijven doen. Diverse andere artiesten hebben tracks uitgebracht die door Chris geschreven zijn, maar vanaf nu schrijft hij eerst voor zichzelf.

Gezien de titels kan het wel eens een echte party EP worden. Wij zijn benieuwd.

Chris Janson - Fix A Drink EP


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty