De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Chattanooga Unite – Benefietconcert

De details zijn bekendgemaakt.

Eerder gaf Brantley Gilbert al aan een benefietconcert te willen organiseren voor de nabestaanden van de slachtoffers van de terreurdaad eerder dit jaar in Chattanooga (Tennessee). Ook de inwoners van deze stad wil hij hiermee een hart onder de riem steken.

Ondertussen is de datum en locatie bekend. Ook het programma is nagenoeg compleet, en inderdaad is Brantley Gilbert de hoofdact van het concert.

Brantley Gilbert

Op 16 september wordt er om 14:00 uur lokale tijd eerst een militaire parade georganiseerd. Deze begint in de binnenstad en eindigt bij de concertlocatie: het ‘Chattanooga Waterfront’. Hierna volgt een herdenkingsdienst voor de vijf omgekomen militairen. Om half vier begint het concert met een support act die later bekend wordt gemaakt.

Om half zes staat ‘Brantley Gilbert & Friends’ aangekondigd. Er doen dus wellicht nog meer grote countrysterren mee aan dit benefietoptreden. De afsluiting bestaat uit een eerbetoon door Samuel L. Jackson, hij is opgegroeid in Chattanooga, en een vuurwerkshow.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty