De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Chase Rice ‘verrast’ fans met nieuw album

De vermoedens blijken waar te zijn, er komt nieuwe muziek van Chase Rice.

De laatste weken stuurde Chase Rice via social media al verschillende teasers uit. Zijn fans zagen berichten als “New year, new music” en “The Album Is Coming Part 1.” voorbijkomen, en de spanning steeg natuurlijk…

Maar een officiële aankondiging van de releasedatum bleef uit. En dat was ook precies de bedoeling, want om middernacht vandaag plaatste hij onderstaande bericht op social media.

Een nieuw album dus. Die zagen wij ook niet 1-2-3 aankomen, anders hadden we hem gisteren wel opgenomen in ons wekelijkse overzicht van albumreleases. Hij volgt met deze verrassing de aanpak van Eric Church en Beyonce, die beide recentelijk (haast) onaangekondigd hun albums gereleased hebben.

Chase vond dit ook een goed idee, en hij was natuurlijk erg benieuwd naar de reacties van zijn fans.

I talked about it so much on social media. I was like, ‘let’s stop talking about this. Let’s drop the thing.’ It’s going to be fun to see people’s reaction and see how people take it, you know? When it just drops out of nowhere. Chase Rice

En die reacties waren overwegend positief, de fans zijn blij met de nieuwe muziek en veel fans zijn door de titel al benieuwd naar ‘Part 2’. Hieraan werkt Chase overigens al hard…

Door de positieve reacties liet Chase zich verleiden tot de volgende tweet: “Screw it. The Album Part I in the link below. Only leaving it up for about an hour. Retweeeeeeet“. De link die in de tweet vermeld stond is inmiddels inactief, maar de songs zijn als wel via Spotify, Apple Music en Google Play te beluisteren.verkrijgen. Zie de links onderaan dit artikel.

Tracklist

Op het album staan in totaal zeven tracks. Het zijn niet allemaal nieuwe tracks, want we zien ook “Lonely If You Are”, zijn huidige single die op dit moment rond de dertigste plaats in de Country Airplay lijst staat.

  1. American Nights
  2. Lonely If You Are
  3. Everywhere
  4. Best Night Ever
  5. Messy
  6. In The Car
  7. Forever To Go

TivoliVredenburg

Op maandag 27 januari kun je Chase live aan het werk zien. Hij treedt dan voor het eerst in Nederland op, plaats van handeling is het podium van TivoliVredenburg in Utrecht. Support-act is die avond Madison Kozak.

Voor slechts 21,85 euro° ben je erbij, er zijn nog tickets verkrijgbaar.

Bestel hier tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Spotify Apple Music Youtube Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty