De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Charlie Worsham’s tweede album in aantocht

We moesten er even op wachten, maar een nieuw album is in de maak.

Het heeft even geduurd, maar de opvolger van “Rubberband” (2013) is onderweg. Fans van Charlie Worsham moeten nog wel even geduld hebben, het duurt nog enkele maanden voordat het album beschikbaar komt. Wat weten we allemaal van dit nieuwe album?

Beginning Of Things

Charlie Worsham - Beginning Of Things

De titel van het nieuwe album is “The Beginning Of Things”. In zeker zin is het ook een nieuw begin voor Charlie, omdat zijn verliefdheid op muziek de laatste tijd beetje bij beetje afnam. HIj heeft zijn liefde voor liedjes schrijven en spelen echter hervonden, en alles wijst erop dat dit album wel eens zijn definitieve doorbraak kan worden.

I had fallen out of love with music, and making this record put me back in love with it on a level I hadn’t felt since I was a teenager Charlie Worsham

De release van het album vindt op 21 april plaats. Vermoedelijk komt binnenkort de eerste single uit, dit is naar verwachting de titeltrack.

Dertien tracks

Bewijs van het hervinden van de liefde is het feit dat van de dertien tracks die op het album staan, hij er maar liefst negen (mede) geschreven heeft. Niet alleen zijn liefde heeft hij herondekt, ook heeft hij meer vertrouwen gekregen in zijn capaciteiten en talent. En dat kan alleen maar goed nieuws zijn!

De titels van de tracks zijn:

 1. Pants
 2. Please People Please
 3. Southern By The Grace Of God
 4. Call You Up
 5. Lawn Chair Don’t Care
 6. Only Way To Fly
 7. Old Times Sake
 8. Cut Your Groove
 9. I Ain’t Goin’ Nowhere
 10. The Beginning Of Things
 11. Birthday Suit
 12. I-55
 13. Take Me Drunk

Charlie Worsham op Spotify


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty