De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Charles Kelley (Lady Antebellum) wordt vader

Eindelijk gaat de wens van Charles en zijn vrouw Cassie in vervulling.

Charles Kelley, de zanger van Lady Antebellum, en zijn vrouw Cassie verwachten hun eerste kindje.

Het stel is nu zes jaar gelukkig getrouwd, maar de kinderwens wilde maar niet in vervulling gaan. Gelukkig was er in huize Kelley enige tijd geleden wel een positieve zwangerschapstest. Charles en Cassie brachten dit mooie nieuws op een unieke manier naar buiten.

Cassie schreef in haar eigen online vrouwenblad een openhartige column met daarin het heugelijke nieuws en deed een boekje open over de moeilijkheden die zij hebben gekend om zwanger te raken. Charles tweette daarop de link naar zijn volgers.

Van doktoren kregen ze na veel onderzoeken en frustraties uiteindelijk te horen dat ze slechts 1 procent kans hadden om langs een natuurlijke weg zwanger te worden. Toch hebben ze nooit de hoop opgegeven, en uiteindelijk werd hun geduld beloond.

Cassie besloot het op deze manier bekend te maken omdat ze zo vrouwen/stellen die hetzelfde meemaken een hart onder de riem kan steken.

Country-Music.nl wenst het stel een goede zwangerschap toe!

Update 31 augustus 2015: Op 28 augustus was het stel te gast bij “Good Morning America”. Ze spraken onder andere over de tegenslagen en het feit dat ze de hoop nooit opgegeven hebben. Daarnaast kwamen ze opnieuw met een nieuwtje: het wordt een jongetje!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty