De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Cassadee Pope releaset nieuwe single “One More Red Light”

De tweede single van haar aanstaande album.

Cassadee Pope heeft de tweede single van haar aankomende album uitgebracht. Eerder dit jaar verscheen “Take You Home”, nu is het de beurt aan “One More Red Light”. Cassadee heeft van deze laatste ook meteen een lyricvideo gepost, druk hieronder op play om mee te zingen.

Hoop en kwetsbaarheid

Het thema van deze eerste twee singles is ‘hoop en kwetsbaarheid’. De tracks gaan over de periode in iemands leven, waarin je verliefd wordt en die liefde daadwerkelijk beantwoord ziet. Wanneer het dan zó goed gaat, wil je natuurlijk niet dat de nacht (en dat gevoel) eindigt.

Dit is ook de situatie in haar eigen leven. Het is dus niet meer dan logisch dat dit doorsijpelt in haar nieuwe album. Toch gaat het op haar nieuwe album niet alleen maar over frivole dingen en verliefdheid, de zangeres waagt zich ook aan ‘zwaardere onderwerpen’.

This is a whole new chapter in my life. I absolutely dive into the darker times on some of the other tracks coming for this project, but I wanted to start the story here. Cassadee Pope

De tracks krijgen de goedkeuring van collega’s Lindsay Ell en natuurlijk Chris Young. Die laatste tweete “Sounds great as always!!!! (Not Surprised) check it out!!”

One More Red Light

Hieronder de lyricvideo van Cassadee’s nieuwe single “One More Red Light”. Zet hem op repeat en zing lekker mee…


Take You Home

Heb je die eerste single gemist, of krijg je gewoon niet snel genoeg van (de muziek van) Cassadee, kun je hieronder nog een keer op play drukken om een dubbele dosis te krijgen. Het is de videoclip van “Take You Home”, die in april van dit jaar uitkwam.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty