De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Carrie Underwood naar Tuckerville 2018! [update]

Ilse DeLange, en 'haar' festival, slaat hiermee een mooie slag.

Het jaarlijkse festival Tuckerville, een initiatief van Ilse DeLange, heeft dit jaar wel een hele mooie primeur. Zojuist werd bekendgemaakt dat ze Carrie Underwood hebben toegevoegd aan de line-up van dit jaar. Het is het eerste concert dat Carrie in Nederland geeft.

Haar vele fans zijn verheugd met deze primeur. Jarenlang hoopten ze dat de American Idol winnares van 2005 naar Nederland zou komen, en nu is het eindelijk zover.

Als er meer info beschikbaar komt, updaten we dit bericht.

Mooie line-up

Carrie Underwood is natuurlijk de absolute ster van het festival, maar er is zeker meer te beleven. Ook Ilse DeLange treedt natuurlijk op en verder zien we onder andere de volgende artiesten op het affiche staan Parker Millsap, Tim Knol, Jacqueline Govaert, George Ezra, Blackbird en vele andere. Een compleet overzicht vindt je op de website van Tuckerville.

Haast geboden

Met zo’n grote naam op de poster, zullen de tickets nóg sneller over de toonbank vliegen. Haast is dus geboden, gebruik onderstaande knop om je tickets te bestellen.

Kaartjes voor het festival kosten 49,50 euro, dit is inclusief servicekosten.

Tickets

Introductie Tuckerville 2018

De organisatie heeft eerder dit jaar de volgende introductievideo voor Tuckerville 2018 gemaakt. Een mooie clip om in de stemming te komen, als dat na bovenstaand nieuws überhaupt nog nodig is. 🙂


Update 14 augustus 2018

De organisatie heeft het tijdsschema van het festival bekendgemaakt.

Tuckerville 2018 - tijdschema

Aftermovie en plannen voor 2019

Het festival was een doorslaand succes. De mooie locatie, het mooi weer en het grote aantal muziekfans zorgden voor een fantastische sfeer. Het optreden van Carrie was super, en dankzij de NPO konden enkele gelukkigen nog genieten van een klein privéconcert van de Amerikaanse countryster. Check de aftermovie voor een impressie van de dag.

Ook in 2019 zal het evenement weer georganiseerd worden. De datum is al bekend, 7 september 2019, meer informatie zal t.z.t. beschikbaar komen via de website.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty