De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Carrie Underwood maakt tracklist van haar nieuwe album bekend

We hoeven nog maar even te wachten op het fysieke album, niet huilen...

Op vrijdag 14 september kunnen we dan eindelijk naar Carrie Underwood’s nieuwe album “Cry Pretty” luisteren. Haar eerste album bij Universal Music Group Nashville bevat dertien nieuwe tracks.

Naast de zekerheden als de titeltrack en “The Champion”, een samenwerking met de rapper Ludacris, waren er dus nog elf vraagtekens. Deze werden zondagavond door Carrie omgezet in uitroeptekens.

There is a lot of emotion on the album, a lot of soulfulness. We have a little fun, too. Carrie Underwood

Ze maakte de titels bekend met een mooie korte video op social media. Op de tonen van de titeltrack werden de songtitels van het album getoond.

Tuckerville 2018

Op 1 september, dus twee weken voor de release, staat Carrie ’s middags op het podium van het Tuckerville Festival in Hengelo. Haar optreden zal ‘slechts’ 40 minuten duren, dus laten we hopen dat het een generale repetitie is voor een volledige eigen show in Nederland volgend jaar.

We zeggen met een reden ‘volgend jaar’, want op Tuckerville staat ze zwanger op het podium. Carrie is zwanger van haar tweede kindje. We kunnen ons voorstellen dat veertig minuten lang genoeg is en dat de focus op de zwangerschap ligt. Als ‘troost’ speelt ze in Hengelo wellicht één of meer nieuwe songs voor haar Nederlandse fans…

Ook haar Amerikaanse tour start niet voor mei 2019.

Tracklist

Hieronder de albumhoes en complete tracklist van “Cry Pretty”.

Cry Pretty - Carrie Underwood

 1. Cry Pretty
 2. Ghosts On The Stereo
 3. Low
 4. Backsliding
 5. Southbound
 6. That Song That We Used To Make Love To
 7. Drinking Alone
 8. The Bullet
 9. Spinning Bottles
 10. Love Wins
 11. End Up With You
 12. Kingdom
 13. The Champion (feat. Ludacris)

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty