De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Carrie Underwood kondigt nieuw album “Storyteller” aan

Goed nieuws voor haar vele fans!

In een ‘Q&A’ met haar fans op facebook vorige week (20 augustus) werd het bijna meer ‘A’ dan ‘Q’. Vrijwel meteen gaf  Carrie Underwood het antwoord op de vraag die bij alle fans op de lippen, of moeten we zeggen het toetsenbord, lag. Ze kondigde meteen aan met nieuwe muziek bezig te zijn.

Ons voorgevoel, zie onze post op facebook, werd daarmee meteen bevestigd. Wat we dan weer niet verwacht hadden, was dat die nieuwe muziek al nagenoeg af is. De eerste single “Smoke Break” werd tijdens de Q&A aangekondigd.

De titel van “Smoke Break” moet niet letterlijk genomen worden. Het is een lied voor iedere hardwerkende persoon. We hebben allemaal andere ‘petten op’, maar zijn allemaal moe van tijd tot tijd. We moeten dan pauzeren en tijd voor onszelf nemen. Dit lied gaat over dat moment, waarin je vlucht van wat je op dat moment stress bezorgd. Carrie Underwood

Haar vijfde studioalbum komt op 23 oktober 2015 uit en krijgt de titel “Storyteller”.

Carrie Underwood - Storyteller


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty