De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Cam weer terug naar Amsterdam

De sympathieke zangeres komt terug naar Nederland!

In september vorig jaar toverde Cam de kleine Sugarfactory om tot een gezellige huiskamer. Haar optreden liet bij alle aanwezigen een diepe indruk achter.

Haar mooie muziek, haar persoonlijkheid én uitstraling, plus de tijd die ze voor haar fans nam, maakte het een onvergetelijk optreden. Eén die wij helaas moesten missen, maar er komt dus een herkansing!

Melkweg

Ook dit jaar komt Cam in de maand september weer naar Nederland, het land waar ze ook een tijd gestudeerd heeft. In deze ‘Nederlandse periode’ leert ze gitaar spelen, iets dat haar leven nog sterker in de richting van Nashville stuurt. En de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Cam – Sugarfactory – 15 september 2018

Cam – Sugarfactory – 15 september 2018

Op 9 september staat Cam op het podium van de Oude Zaal van de Melkweg. Over een voorprogramma is op dit moment nog niets bekend.

De tickets voor dit concert kosten 23,00 euro°, de voorverkoop start op vrijdag 7 juni om 10:00 uur.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Voorproefje

De meeste countryfans zijn al bekend met het werk van Cam, en dan met name haar hits “Burning House“, “Mayday” en “Diane“. In deze songs geeft ze al een indrukwekkend vocaal visitekaartje af, maar druk hieronder ook maar eens op play.

Je kunt dan genieten van haar cover van “Palace” van Sam Smith, een nummer dat ze met hem en Tyler Johnson schreef.

Ons advies is om meteen na het starten van de track je ogen te sluiten, om haar heldere stem en krachtige songteksten van deze ontroerende song binnen te laten. En vergeet niet om op vrijdag kaartjes te reserveren voor haar concert. Daar ga je geen spijt van krijgen!cam

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty