Cam live in Sugarfactory

18 september 2018 | Concertrecensie | 0 Reacties

Zaterdagavond 15 september stond er weer een mooi countryconcert in de Lijnbaansgracht in Amsterdam op de agenda. Normaal gesproken staan we dan in de rij bij de Melkweg, maar dit keer moesten we aan de overkant van de straat zijn. De uitverkochte zaal van de Sugarfactory werd deze avond omgetoverd tot Cam country.

Cam Country

‘Cam Country’ is niet alleen haar ‘handle’ op social media, het is ook wat ze is. Cameron Marvel Ochs, zoals haar volledige naam luidt, behoort tot de beste zangeressen in het countrygenre. Het was dan ook enorm balen dat we zelf niet bij haar concert aanwezig konden zijn. We hebben daarom geen uitgebreid artikel kunnen schrijven.

Via social media lazen we al wel dat het een goed concert was, en gelukkig kregen we wat informatie, de setlist en enkele foto’s toegestuurd. Hierdoor kunnen we toch wat info over dit optreden delen.

Huiskamerconcert met gasten uit verre landen

Het concert had veel weg van een huiskamerconcert. Alleen Cam, haar gitarist en een zitbank stonden op het podium. De ontspannen praatjes van Cam tussen de songs door versterkte dit alleen maar, het was net alsof ze bij je op visite was.

Het publiek kwam niet alleen uit Nederland. Er waren ook fans die de reis gemaakt hadden vanuit België, Duitsland en zelfs Griekenland! Het zegt iets over de populariteit van deze fantastische zangeres.

Setlist

 1. Road To Happiness
 2. Mayday
 3. Half Broke Heart
 4. My Mistake
 5. Village
 6. Country Ain’t Never Been Been Pretty
 7. Echo Mountain (James King cover)
 8. Murder Ballad Diane
 9. Palace (Sam Smith cover)
 10. Hungover On Heartache
 11. Kermit / Rainbow Connection
 12. Somewhere Over The Rainbow (van de film ‘The Wizard of Oz’)
 13. Runaway Train
 14. Fireball Whiskey (cover)
 15. Burning House
 16. Diane

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *