De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Brothers Osborne voor twee concerten naar Nederland

Nog meer grote artiesten doen Nederland aan in 2020.

Niet alleen Keith Urban komt begin mei 2020 naar Amsterdam, ook Brothers Osborne zijn dan ‘in town’. John en T.J. spelen zelfs twee keer op Nederlandse bodem, dus je kunt zowel het concert van Keith als die van Brothers Osborne bezoeken!

Europese Tour

De twee concerten in Nederland zijn onderdeel van hun Europese Tour, die hen ook naar Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk brengt. Het volledige schema van de Europese tour vind je onderaan dit artikel.

Op zaterdag 2 mei – dezelfde avond als het concert van Keith Urban in AFAS Live – staan de broers in Paradiso (grote zaal). Een dag later, zondag 3 mei, staat een concert in Poppodium 013 gepland.

Voorprogramma en voorverkoop

Over een eventueel voorprogramma is nog niets bekendgemaakt. Zodra hier meer duidelijkheid over komt, updaten we dit artikel.

De ticketprijzen zijn als volgt: Toegang tot de show in Paradiso Amsterdam kost 33,00 euro°, voor die in 013 Tilburg betaal je 33,40 euro°.

Gig Paradiso Gig 013 Tilburg

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty