Brothers Osborne releasen vrijdag hun nieuwe single “Shoot Me Straight”

3 januari 2018 | Albums, Nieuws | 0 Reacties

Werd het gewoon tijd, of is het een goed voornemen van Brothers Osborne? Wat het ook is doet er eigenlijk niet toe. Feit is dat aanstaande vrijdag (5 januari) een nieuwe single van het populaire duo verschijnt. Het voorproefje in de aankondiging belooft veel goeds, wij kunnen niet wachten op de volledige track!

Nieuwe track en nieuw album

En met ‘nieuwe single’ bedoelen we ook echt een nieuwe single, als in ‘nieuwe muziek’. Het is niet een track van hun vorige album die als single wordt uitgebracht, maar de eerste single van een nieuw album dat vermoedelijk later dit jaar verschijnt.

De titel van de track is “Shoot Me Straight” en ook deze heeft weer hun kenmerkende sound. De diepe baritone stem van TJ klinkt weer erg vet en de gitaren en drums maken het plaatje helemaal rond. Druk op play hieronder in het bericht en luister zelf.

Over het nieuwe album, de tracklist en de releasedatum zijn natuurlijk nog geen mededelingen gedaan. Daarop zullen we nog even moeten wachten. Maar op deze manier begint 2018 erg goed! Wat vind jij ervan?

 

View this post on Instagram

Friday

A post shared by Brothers Osborne (@brothersosborne) on

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *