De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Brothers Osborne Live

En niet op een willekeurig podium, oh nee...

In februari van dit jaar stonden de gebroeders Osborne drie avonden op het podium van het iconische Ryman theater in downtown Nashville. Vanzelfsprekend was de vraag groter dan het aanbod en werden deze concerten in no-time uitverkocht.

Maar ook de teleurgestelde countryfans kunnen binnenkort genieten van die mooie concerten.

Live At The Ryman

“Live At The Ryman” is de toepasselijke titel waaronder John en T.J. Osborne op 11 oktober aanstaande een registratie uitbrengen van die drie concerten. Concerten die ook voor hen heel speciaal zijn en blijven.

To play this place one night is a gift, it’s an accomplishment that everyone should remember. But the fact that we did it three, I can’t even wrap my mind around it. John Osborne

Natuurlijk staan niet alle gespeelde nummers op het live album, maar het geeft de countryfan wel een goede indruk van de magie die die avonden ontstond. Gegarandeerd dat je aan het eind van het album zou willen dat John en T.J. ‘stay(ed) a little longer’…

Brothers Osborne - Live At The Ryman

Tracklist

Het live album bevat in totaal 12 songs, een mooie mix van hun grote hits en een paar favoriete tracks van hun fans.

 1. Drank Like Hank
 2. Shoot Me Straight
 3. I Don’t Remember Me (Before You)
 4. Weed, Whiskey And Willie
 5. Down Home
 6. Rum
 7. Pushing Up Daisies (Love Alive)
 8. Tequila Again
 9. 21 Summer
 10. Love The Lonely Out Of You
 11. Stay A Little Longer
 12. It Ain’t My Fault

Aankondiging

John en T.J. hebben een korte video gemaakt waarin ze vertellen over hun ervaringen tijdens de concerten, en waarin ze hun live album aankondigen.

Druk op play hieronder om een indruk te krijgen van de magie van The Ryman en de concerten zelf.


Recording at the Ryman is an incredible experience. This place never loses its charm and its luster, and I hope it never does for me. It’s always a special spot T.J. Osborne

Op tournee

In de herfst van dit jaar gaan de broers op tournee met niemand minder dan Chris Stapleton in de ‘All-American Road Show’.

Op 7 oktober werd bekendgemaakt dat Brothers Osborne in mei volgend jaar (2020) naar Europa komt voor een tournee. Op 2 en 3 mei spelen ze in Paradiso en Poppodium 013 respectievelijk.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty