De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Brooks & Dunn zijn (even) terug!

Je moet goed luisteren, maar het duo is (even) terug.

Brooks & Dunn zijn terug! Ook al is het maar voor één song, voor hun vele fans is het zeker genieten. Even weer luisteren naar nieuw materiaal en het karakeristieke stemgeluid van één van de meest succesvolle countryduo’s aller tijden.

Ronnie Dunn - Damn drunk

Ronnie Dunn werkt momenteel aan een nieuw album dat in de herfst uit moet komen. Tijdens het schrijven van enkele nummers beluisterde hij samen met zijn producer Jay DeMarcus (van Rascal Flatts) ook wat tracks die door anderen geschreven waren. Eén sprong er meteen uit, “Damn Drunk”.

Ik voelde me meteen tot dit nummer aangetrokken. Jay en ik gingen ermee aan de slag in de studio, en al snel tilden we dit nummer naar een hoger niveau. Bijzondere dank ook aan Kix Brooks, mijn oude ‘partner in crime’, die bijdraagt aan dit nummer. Ronnie Dunn

Dunn’s karakteristieke en herkenbare stemgeluid maakt meteen duidelijk waarom hij – samen met Kix Brooks – 28 keer winnaar bij de ACM Awards was en in totaal meer dan 25 nummer 1 hits heeft.

If you were on the other side of the world
I’d spin that thing right back around just to get to you, girl
I love the way you always go and mess me up
If you were a whiskey girl, I’d be a damn drunk.

Hieronder de clip van het nieuwe nummer. Wat vind je ervan?Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty