Brooks & Dunn zijn misschien wel het meest beroemde countryduo uit de geschiedenis. En voor hun vele fans is er goed nieuws, erg goed nieuws: Ronnie & Kix duiken opnieuw samen de studio in!

Brooks & Dunn - logo

Reboot

Yes, er komt een nieuw Brooks & Dunn album! En het wordt een speciaal album, ze hebben namelijk enkele topartiesten van deze tijd uitgenodigd om samen songs op te nemen.

Op “Reboot”, zo heet het nieuwe album, komen we dus samenwerkingen met Kane Brown, Kacey Musgraves, Brett Young, Jon Pardi, Luke Combs, LANco, Ashley McBryde, Thomas Rhett, Midland, Cody Johnson, Brothers Osborne en Tyler Booth tegen.

[update] Hieronder de volledige tracklist.

tracklist
Reboot - Brooks & Dunn
klik om de albumhoes te vergroten

Reboot

Brooks & Dunn

1
Brand New ManLuke Combs
03:11
2
Ain’t Nothing ‘Bout YouBrett Young
00:00
3
My Next Broken HeartJon Pardi
03:07
4
Neon MoonKacey Musgraves
00:00
5
Lost And FoundTyler Booth
00:00
6
Hard Workin’ ManBrothers Osborne
00:00
7
You’re Gonna Miss Me When I’m GoneAshley McBryde
00:00
8
My MariaThomas Rhett
00:00
9
Red Dirt RoadCody Johnson
00:00
10
Boot Scootin’ BoogieMidland
00:00
11
Mama Don’t Get Dressed Up For NothingLANco
00:00
12
BelieveKane Brown
05:11

Voorproefje

De tracklist van het album is nog niet bekendgemaakt, de releasedatum wel. De releasedatum van het album is 5 april, maar we kunnen nu al genieten van een voorproefje.

Volgens ons is het niet per se nodig, maar om de fans warm te krijgen zijn er namelijk al twee tracks van het album gereleased. Het betreft “Believe” met Kane Brown en “Brand New Man” met Luke Combs.

Van die laatste kun je hieronder luisteren naar de audio, druk op play om het nummer te starten. Wil je ze beide horen en heb je een spotify account? Klik dan op de link onderaan.

 Brand New Man - Brooks & Dunn met Luke Combs
  Beluister de tracks op Spotify

Laat dat album maar komen, wat een mooi vooruitzicht. Wat vinden jullie van de tracks? Geef je reactie hieronder of op onze facebookpagina.