Brooks & Dunn zijn misschien wel het meest beroemde countryduo uit de geschiedenis. En voor hun vele fans is er goed nieuws, erg goed nieuws: Ronnie & Kix duiken opnieuw samen de studio in!

Brooks & Dunn - logo

Reboot

Yes, er komt een nieuw Brooks & Dunn album! En het wordt een speciaal album, ze hebben namelijk enkele topartiesten van deze tijd uitgenodigd om samen songs op te nemen.

Brooks & Dunn - Reboot
Brooks & Dunn – Reboot

Op “Reboot”, zo heet het nieuwe album, komen we dus samenwerkingen met Kane Brown, Kacey Musgraves, Brett Young, Jon Pardi, Luke Combs, LANco, Ashley McBryde, Thomas Rhett, Midland, Cody Johnson, Brothers Osborne en Tyler Booth tegen.

Voorproefje

De tracklist van het album is nog niet bekendgemaakt, de releasedatum wel. Op 5 april is het zover, maar we kunnen nu al genieten van een voorproefje.

Volgens ons is het niet per se nodig, maar om de fans warm te krijgen zijn er namelijk al twee tracks van het album gereleased. Het betreft “Believe” met Kane Brown en “Brand New Man” met Luke Combs.

Van die laatste kun je hieronder luisteren naar de audio, druk op play om het nummer te starten. Wil je ze beide horen en heb je een spotify account? Klik dan op de link onderaan.

 Brand New Man - Brooks & Dunn met Luke Combs
  Beluister de tracks op Spotify

Laat dat album maar komen, wat een mooi vooruitzicht. Wat vinden jullie van de tracks? Geef je reactie hieronder of op onze facebookpagina.