Brett Eldredge terug naar Nederland

Niet alleen oktober en november van dit jaar worden drukke concertmaanden voor de countryfans van de Lage Landen, ook 2020 start goed.

Na het eerder aangekondigde optreden op 27 januari van Chase Rice, is het twee dagen later al weer raak.

Dan komt Brett Eldredge namelijk terug naar Nederland voor een volledige show!

C2C Nederland

We konden tijdens het geweldige Dutch Country 2 Country festival in maart al genieten van een korte(re) set van Brett, maar begin volgend jaar krijgt hij dus de hele avond om ons te vermaken met zijn vele hits en verhalen.

Brett Eldredge

Brett is een heel succesvolle artiest. Hij scoorde enkele jaren geleden maar liefst zes nummer 1 hits op een rij. Van zijn debuutalbum “Bring You Back” uit 2013 werden destijds “Beat Of The Music”, “Don’t Ya” en Mean To Me” nummer 1 hits.

Twee jaar later bracht hij het album “Illinois” uit, en ook van dit album voerde een drietal songs diverse hitlijsten aan: “Wanna Be That Song”, “Drunk On Your Love” en “Lose My Mind”.

Brett’s derde album, dat naar hemzelf vernoemd wordt, is iets minder succesvol. “Something I’m Good At” blijft in de hitlijsten rond de 20e stek steken, maar het mooie “The Long Way” wordt wel weer een solide Top 3 hit.

Grote zaal van Paradiso

Op woensdag 29 januari 2020 vormt het mooie, stemmige podium van de grote zaal van Paradiso in Amsterdam het decor voor Brett’s optreden. De deuren gaan om 19:00 uur open, het concert begint om 20:30 uur.

Lauren Jenkins zal deze avond al support-act fungeren.

De tickets voor deze show kosten 27 euro° en gaan vrijdag aanstaande (21 juni) in voorverkoop. Je kunt ze bestellen via onderstaande link. (deze wordt actief zodra de voorverkoop begint)

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Voorproefje

Hieronder de videoclip van “Wanna Be That Song”, om – voor zover nodig – alvast in de stemming te komen..Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty