De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Brantley Gilbert organiseert benefietconcert voor Chattanooga

Brantley Gilbert schiet de slachtoffers te nabestaanden te hulp.

Brantley Gilbert heeft op Facebook aangekondigd dat hij een benefietconcert gaat organiseren voor de familie van de slachtoffers van de terreurdaad in Chattanooga (Tennessee) van 16 juli 2015.

Maandag kreeg een lokaal radiostation een onaangekondigt telefoontje van de countryster, waarin hij zijn plannen uiteen zette.

Toen ik het nieuws hoorde, kreeg ik tranen in mijn ogen. Het maakte me woedend, maar tegelijkertijd wil ik alles doen om de families van de slachtoffers een beetje te helpen. Mijn condoleances gaan uit naar de nabestaanden en alle inwoners van Chattanooga. Ik heb overleg gehad met mijn management en we gaan kijken of we een groot benefietconcert voor hen kunnen organiseren.
Brantley Gilbert


Brantley Gilbert staat bekend als een genereus en patriottisch mens. Enkele weken geleden nam hij deel aan een motortocht van het ‘Wounded Warrior Project’ en zijn laatste single “One Hell Of An Amen” wordt door militairen en hun families zeer gewaardeerd.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty