De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Brandy Clark verzorgt ‘after show’ na concert Brett Eldredge

Een mooie kers op de muziektaart.

Op woensdag 29 januari 2020 staat Brett Eldredge op het podium van de grote zaal van Paradiso in Amsterdam. Maar na zijn concert is het feestje nog niet voorbij!

Wie een nog grotere dosis country wil die avond, kan namelijk terrecht in de kleinere zaal op de eerste verdieping.

Brett Eldredge & Lauren Jenkins

De deuren van Paradiso gaan die woensdag open rond 19:00 uur, waarna om ongeveer 19:30 uur Lauren Jenkins de country-avond opent. Headliner Brett Eldredge’s concert zal dan om 20:30 uur van start gaan.

Brett Eldredge - Paradiso - 29 januari 2020

After Show: Brandy Clark

Brandy Clark

Nadat het concert van Brett is afgelopen kun je een cool down doen op de eerste verdieping. Daar geeft Brandy Clark dan een mooie after show.

Tickets voor deze show kosten 10,50 euro, dit is inclusief servicekosten maar exclusief eventuele bijkomende kosten. De voorverkoop start op vrijdag 22 november aanstaande om 11:00 uur.

Bestel hier tickets

Voorproefjes

Hieronder twee videoclips van Brandy: “Stripes” en een akoestische versie van “Big Day In A Small Town”. Die eerste is afkomstig van haar debuutalbum “12 Stories” uit 2013, de andere is de titelsong van haar tweede album uit 2016.
Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty