De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Brad Paisley naar Nederland!

De geruchten zijn waar, weer komt een country superster naar Nederland!

Vorige week verschenen er her en der artikelen op internet over een Brad Paisley concert in Nederland, maar deze verdwenen weer net zo snel. De ‘404 – pagina niet gevonden’ foutmeldingen vlogen je om de oren, wanneer je ging zoeken naar meer informatie.

Maar nu is het zeker, het gaat echt gebeuren. We moeten nog wel enkele maanden wachten, maar op 11 oktober 2019 treedt Brad Paisley op in Poppodium 013 in Tilburg.

Weekend Warrior World Tour

Brad Paisley

n juli komt Brad al naar Europa, maar dan worden alleen Noorwegen en Zweden aangedaan. De vrees van veel Nederlandse en Belgische fans wordt dus gelukkig niet bewaarheid, hij komt ook naar de Lage Landen.

Op vrijdag 11 oktober kun je in Poppodium 013 dus genieten van een uniek concert van Brad Paisley, het is zijn eerste optreden op Nederlandse bodem.

De Weekend Warrior World Tour kent in Amerika drie verschillende support-acts -(Dustin Lynch, Lindsay Ell en Chase Bryant), maar Brad neemt voor ons Chris Lane mee.

Chris Lane

Chris Lane

Ook voor Chris Lane is het zijn eerste optreden in Nederland. Chris had de ambitie om proffesioneel sportman te worden (baseball of football), maar moet deze droom door blessures laten schieten.

Muziek biedt in eerste instantie een uitweg, maar het gaf hem ook een nieuwe droom. In 2015 verschijnt zijn EP “Fix” en scoort hij, met de titeltrack, meteen zijn eerste nummer 1 hit.

Voorverkoop

Tickets kosten 62,40 euro (inclusief servicekosten, exclusief eventuele bijkomende kosten). Het concert start om 20:00 uur, de deuren openen rond 19:00 uur.

De voorverkoop start op zaterdag 9 februari om 10:00 uur.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty