De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Brad Paisley komt naar Europa

Maar weet hij Nederland te vinden?

In maart was Brad Paisley één van de smaakmakers op het Country 2 Country Festival en zojuist is bekend geworden dat hij later dit jaar terugkomt naar Europa. Het bezoek is onderdeel van zijn ‘2017 Weekend Warrior World Tour’ en vooralsnog zijn er drie Europese concerten bevestigd voor juli.

2017 Weekend Warrior World Tour

De wereldtournee van Brad begint op 18 mei in Saratoga Springs (New York), en eindigt op 24 september in St. Louis (Missouri). Voor de Amerikaanse concerten zijn diverse special guests aangekondigd, waaronder Dustin Lynch, Lindsay Ell en Chase Bryant.

2017 Weekend Warrior World Tour

Met deze tour wil Brad ook weer een goed doel steunen, dit keer ‘Band Against Cancer’, Hij steunt dit doel onder andere met een speciale actie: “Get One, Give One’. Wanneer zijn fans een exemplaar van zijn laatste album “Love And War” bestellen via zijn website of via www.bandagainstcancer.com, kunnen ze een extra, gratis kopie sturen naar een patient die op dit moment tegen kanker vecht.

De organisatie heeft “Today”, waarvan je onderaan de clip kunt bekijken, gekozen als titeltrack van de campagne.

Scandinavië

Alle nu aangekondigde Europese concerten zijn in Scandinavië. Op 24 en 25 juli treedt hij op in Zweden, voordat hij doorreist naar Noorwegen voor een optreden op het Country Festival in Seljord. Tijdens het Europese deel van de tour zullen ook Lindsay Ell en Chase Bryant het voorprogramma verzorgen!

Of er nog extra concerten in Europa voorzien zijn, is nog niet bekend. Vanzelfsprekend houden we je hier en via onze facebookpagina op de hoogte van de ontwikkelingen.

Love And War

Brad Paisley - Love And War

Brad’s elfde studioalbum “Love And War” verscheen op 21 april. Op deze LP staan veel samenwerkingen met andere artiesten, ook uit andere genres. Zo zien we in de credits onder andere de naam John Fogerty (Creedence Clearwater Revival) bij de titeltrack staan, en verder nog sterren als Mick Jagger en Hip-Hop artiest Timbaland.

Bekijk en beluister het krachtige statement dat John Fogerty en Brad Paisley maken in de titeltrack “Love And War”. Ze stellen hierin de misstanden van hoe Amerika omgaat met haar veteranen aan de kaak.

Hieronder de videoclip van “Today”, om in de stemming te komen. En nu maar hopen dat Nederland ook een plaatsje krijgt op de concertagenda van Brad Paisley!

 


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty