De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Brad Paisley in 2020 terug naar Nederland

Zie je wel dat hij het naar zijn zin had in Tilburg!

Brad Paisley laat er geen gras over groeien. Hij komt binnen een jaar na zijn uitverkochte concert in Poppodium 013 (11 oktober 2019) weer terug naar Nederland. Dit keer is de Afas Live in Amsterdam het decor van zijn ‘World Tour’.

Noteer woensdag 29 juli 2020 maar alvast in je agenda!

Brad Paisley

De Amerikaanse zanger, songwriter en gitarist Brad Paisley is met recht een country superster te noemen: zo won hij gedurende zijn carrière van ruim 20 jaar 3 Grammy’s, 2 American Music Awards, 14 Academy of Country Music Awards en 14 Country Music Awards.

Brad Paisley

Hij bracht 12 albums uit, waarvan er wereldwijd ruim 11 miljoen werden verkocht. Zijn nummers zijn tientallen miljoenen keren gestreamd, waarvan zijn grootste hit Whisky Lullaby ruim 100 miljoen keer op Spotify en 96 miljoen keer op YouTube.

Ook schreef hij mee aan de soundtrack van Pixar’s film Cars en speelde hij honderden shows voor uitverkochte zalen.

Show Afas Live

Zijn concert in Afas Live begint rond 20:00 uur. Hoe laat de deuren precies opengaan is nog onbekend, zo ook de aan- of afwezigheid van een support-act. Meer informatie vindt je op de eventpagina van Afas Live.

Tickets kosten €63,84 (incl. servicekosten), de voorverkoop start vrijdag 13 december om 10:00 uur.

Bestel hier tickets


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty