De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

The Bluebird Café @ C2C Amsterdam

De sfeer van het wereldberoemde Bluebird Café in Nashville komt volgend jaar naar Nederland.

De sfeer van het wereldberoemde Bluebird Café in Nashville komt volgend jaar naar Nederland. Drie artiesten treden in een intieme setting op voor een kleine groep liefhebbers.

Warm-up voor C2C Amsterdam 2020

Ter ere van de tweede editie van het Country to Country festival in Amsterdam op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 vindt een dag eerder (vrijdag 6 maart) de eerste Nederlandse editie van The Bluebird Cafe at C2C Amsterdam plaats. De Waalse Kerk in Amsterdam vormt het decor, een mooie setting om in de stemming te komen voor het ‘big event’ van dat weekend!

Tijdens dit concert treden Charles Esten, Noah Schnacky en Tony Arata op.

Tickets zijn vanaf vrijdag 20 december te koop, de voorverkoop start om 10:00 uur. Kaartjes koop je voor 26,45 euro°, de geplande aanvangstijd van het concert is 20:00 uur.

Bestel hier tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Let op: Dit concert bestaat uit vrije zitplaatsen.

The Bluebird Café

Bluebird Café

The Bluebird Cafe is een wereldberoemde, intieme luisterruimte in Nashville, TN. In de afgelopen 37 jaar is het een van de meest belangrijke locaties voor songwriters ter wereld geworden. Artiesten als Kathy Mattea, Garth Brooks, Faith Hill en Taylor Swift hebben hier, samen met talloze hit-songwriters waarvan de muziek wereldwijd wordt beluisterd, op dit legendarische podium gestaan.

The Bluebird Cafe ontvangt jaarlijks meer dan 70.000 bezoekers in het cafe waar slechts plaats is voor 90 bezoekers per event.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty