De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Blake’s nieuwe nummer zit vol met woordspelingen

Typisch Blake.

“She’s Got A Way With Words” is de nieuwe single van Blake Shelton’s laatste album “If I’m Honest“. Of Blake helemaal eerlijk is in dit lied weten we natuurlijk niet zeker, maar de hints naar de verbroken relatie met Miranda Lambert liggen er dik bovenop. Het lied zit vol met woordspelingen.

De songtekst

Wat denk je van zinnen als ‘She put the her in hurt’ of ‘She put the S.O.B. in sober’? Nog niet overtuigd? De volgende twee zijn nog explecieter: ‘She put the ex in sex’ en ‘She put a big F.U. in my future’. Of wat dacht je hiervan:

Little words like “I” and “do”
Lying, cheating, screwed
Yeah all the words I thought I knew
They got a brand new meaning now

Nieuwe hit?

Blake hoopt natuurlijk dat het lied zijn volgende nummer 1 hit in de Billboard ‘Hot Country Songs‘ hitlijst wordt. Het is een catchy deuntje, dus de kans is zeker aanwezig. Eén ding lijkt in ieder geval zeker, live wordt het een klassieker. In de clip die Blake gisteren vrijgaf, schept zijn band er een groot genoegen in het schreeuwen van ‘hangover!’ nadat Blake ‘She put the hang in hangover’ zingt. Dat wordt een (meezing)feest!

De clip

Klik op play, leun achterover en bekijk de clip hieronder.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty