De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Nummer tien voor Blake Shelton

Een nieuw album is in de maak.

Al langer waren er aanwijzingen dat Blake Shelton bezig is met de opnames van zijn nieuwe studioalbum. Een erg belangrijk album voor hem. Niet alleen omdat het zijn tiende studioalbum is, maar ook omdat hij een nogal turbulent 2015 achter de rug heeft.

Blake Shelton

Liefde, drama en gebroken harten zijn vaste thema’s in ieder muziekgenre, en ook Blake’s nieuwe album zal er vol mee staan. Logisch ook na zijn scheiding van Miranda Lambert en het vinden van nieuw geluk bij Gwen Stefani.

Ik heb in vijftien jaar tijd niet zoveel liedjes geschreven. Natuurlijk komt dit door de verschrikkelijke dingen die in mijn persoonlijk leven gebeurd zijn, maar ook door de goede manier waarop 2015 eindigde. Als ik door een truck overreden zou worden, dan heeft mijn platenlabel genoeg materiaal voor een nieuw album. Blake Shelton in Coutry Countdown USA vorig jaar.

De verwachting was dat er in januari een single zou uitkomen, in mei gevolgd door het album. Nu lijkt het erop dat de fans nog iets langer geduld moeten hebben.

Maar vermoedelijk wordt het wachten beloond. Eerder dit jaar gaf hij een hint dat dit album anders zal klinken dan zijn vorige.

Ik doe wat ik moet doen en dat is het vertalen van mijn persoonlijke ervaringen naar muziek. Ik heb me nog nooit eerder zo betrokken gevoeld bij een album. Wanneer de fans het horen, zullen ze misschien niet weten wat er met me gebeurd is, maar ze zullen zeker weten hoe ik erover denk.

Via twitter gaf hij zijn fans de volgende update:


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty