De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Blake Shelton: Gwen heeft mijn leven gered!

En dat wordt beaamt door de dame in kwestie.

Daar waar de countrysterren Blake Shelton en Miranda Lambert een dream couple waren, zijn (dezelfde) Blake en Gwen Stefani wellicht het meest opmerkelijke showbizzkoppel van het afgelopen jaar. In een interview met Vanity Fair spreekt Blake open over deze onwaarschijnlijke relatie.

The breakups

Blake Shelton & Miranda Lambert

In de zomer van 2015 komt er een einde aan de relatie van Blake en Miranda, de twee maken in een persbericht hun scheiding bekend.

Dit is niet de toekomst die we voor ogen hadden. Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten gescheiden verder te gaan. — Blake Shelton & Miranda Lambert

Niet heel veel later gaan ook Gwen Stefani en Gavin Rossdale, de zanger van de alternatieve rockband Bush, uit elkaar. Gwen en Gavin hebben drie kinderen samen.

Nieuwe liefde

Gwen en Blake zijn beide jurylid bij ‘The Voice’, en al snel vliegen de dating geruchten door de lucht. In eerste instantie worden de geruchten weggewuifd, niet heel veel later wordt het duidelijk dat er toch meer aan de hand is.

De match tussen Gwen en Blake is misschien een onverwachte, maar hij ontstond in een periode waarin hun levens overhoop lagen. Dan kijk je wellicht anders naar mensen en sta je ook eerder open voor mensen uit een ander (muziek)kamp.

Ik vertel het aan iedereen die het maar horen wil. Gwen heeft echt mijn leven gered vorig jaar! Ik denk dat zij desgevraagd hetzelfde over mij zal zeggen. Blake Shelton

Dat klopt inderdaad Blake, dat deed ze in maart al:

Ik geloof niet dat het toeval is dat Blake en ik verliefd zijn geworden op elkaar. Het heeft me gered. Gwen Stefani

If I’m Honest

Blake Shelton - If I'm Honest

Blake’s nieuwe album “If I’m Honest” is vorige week uitgekomen. Hij heeft eerder aangegeven dat het zijn meest persoonlijke album ooit is. Track nummer 9, “Go Ahead And Break My Heart”, is een duet met Gwen Stefani.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty