De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Blake Shelton en Miranda Lambert zijn gescheiden

Het sprookje van het bekendste countrykoppel is uit!

Na vier jaar huwelijk komt er een einde aan het countrysprookje van Blake en Miranda. Woordvoerders van het duo hebben bevestigd dat ze een scheiding hebben aangevraagd, en dat deze inmiddels is uitgesproken.

Blake & Miranda gaven aan Associated Press de volgende verklaring:

Dit is niet de toekomst die we voor ogen hadden. Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten gescheiden verder te gaan. We zijn ook gewoon mensen, met eigen levens en met eigen families, vrienden en collega’s. Daarom vragen we vriendelijk voor privacy en medeleven met betrekking tot deze persoonlijke gebeurtenis.

Blake Shelton & Miranda Lambert

Het stel ontmoette elkaar in juni 2005, tijdens het ‘CMT 100 Greatest Duets Concert’. Daar zongen ze samen “You’re The Reason God Made Oklahoma”. Er was duidelijk een vonk, maar Blake was destijds nog een getrouwd man.

In 2006 werd de scheiding uitgesproken tussen Blake en Kaynette, zijn eerste vrouw, en begon het stel aan een relatie. Een jaar later traden Blake en Miranda voor het eerst als een stel naar buiten. Het was een echt countrysprookje.

Beiden hadden succesvolle solocarrières en vanaf het begin waren er geruchten dat het daardoor niet kon werken. In 2009 brak ook Miranda Lambert definitief door met het album “Revolution”, een album waarop drie nummers staan waarvan Blake co-writer is. Maar hét nummer van dit album, “The House That Build Me”, was een geschenk van Blake aan Miranda. Oorspronkelijk zou hij het opnemen, maar hij gaf het aan Miranda.

Op 14 mei 2011 trad het stel in het huwelijk in Boerne (Texas), op 20 juli 2015 werd de scheiding bekend gemaakt.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty