De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Blake bier?

Speelt Blake soms met de gedachte een eigen bierbrouwerij te starten?

Zoals zo veel artiesten hebben ook countrysterren soms andere inkomstenbronnen. Toby Keith bijvoorbeeld heeft enkele restaurants, en Zac Brown heeft een eigen wijnlabel: Z. Alexander Brown Wines.

Miranda Lambert is eigenaresse van een boetiek: “Pink Pistol“. Het is een winkel voor ‘the wild at heart’, en tot voor kort waren er twee vestigingen: Lindale (Texas) en Tishomingo (Oklahoma).

Pink Pistol

In Lindale is Miranda opgegroeid, in Tishomingo had ze samen met Blake Shelton een Ranch. Na de scheiding van Blake heeft ze de boetiek in Tishomingo te koop gezet en richt ze zich helemaal op de uitbreiding van de winkel in Lindale.

Recentelijk is er een koper gevonden voor het pand, niemand minder dan… Blake Shelton. In een tweet kondigde hij, na een vraag van een fan, aan dat hij het object inderdaad gekocht heeft. Het is nog gissen naar de nieuwe bestemming van het pand, maar Blake ‘brouwt’ op enkele plannen.

Zou hij er een brouwerij van ‘Blake Beer’ willen starten? Of een ‘Blake Shelton’s Barn & Grill‘?

Time will tell…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty