De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Billy Ray Cyrus werkt aan nieuw album

Een compilatie album van grote hits, samen met bekende zangers/zangeressen.

Ook Billy Ray Cyrus werkt momenteel aan zijn nieuwe album “Set The Record Straight“. Het wordt geen regulier studioalbum met nieuwe nummers, maar meer een compilatie- en tributealbum waarop hij samenwerkt met enkele van de grootste namen uit de (country)muziek.

Set The Record Straight

Het album bestaat uit vijftien tracks en de grote namen die we bij de tracklist tegenkomen zijn onder andere Loretta Lynn, Ronnie Milsap, Bryan Adams, Joe Perry en zijn dochter Miley Cyrus.

These are some of my favorite songs

Sommige nummers passen in de verhaallijn van, of zijn gebruikt tijdens uitzendingen van “Still The King“, een tv-show waarin Billy Ray de rol van Vernon Brownmule speelt. Andere nummers op het album zijn mixes van diverse muziekstijlen en samenwerkingen met zijn muzikale helden.

Lynyrd Skynyrd

Lynyrd Skynyrd

Samen met hen maakt hij enkele tributes aan bijvoorbeeld Ronnie Van Zant en de leden van Lynyrd Skynyrd. Het is dit jaar veertig jaar geleden dat de band op 20 oktober betrokken was bij een vliegtuigongeluk waarbij Ronnie Van Zant en enkele andere bandleden omkwamen.

Tracklist

Hieronder het overzicht van de vijftien tracks van “Set The Record Straight”. Het album is vanaf vrijdag 10 november verkrijgbaar.

Set The Record Straight - Billy Ray Cyrus

 1. Tulsa Time (feat. Joe Perry)
 2. I Wanna Be Your Joe
 3. Achy Breaky Heart (feat. Ronnie Milsap)
 4. You Good
 5. I Want My Mullet Back
 6. Country Music Has The Blues (feat. Geore Jones & Loretta Lynn)
 7. Thin Line (feat. Shelby Lynne)
 8. Hey Elvis (feat. Bryan Adams & Glenn Hughes)
 9. I Wouldn’t Be Me
 10. StandMiley Cyrus
 11. Hey Daddy
 12. The Freebird Fell
 13. Achy Breaky Heart 25th (feat. Jencarlos Canela)
 14. Tulsa Time (Rokman Remix)
 15. Worry

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty