De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Beluister Sylvia Aimee’s tweede single “Almost”

De Nederlandse heeft nieuwe muziek utigebracht.

Halverwege de maand mei (2019) brachten we de Nederlandse Sylvia Aimee onder je aandacht. Aanleiding was de release van het mooie “Wanted”, de eerste single van haar debuut EP “Superhero” die later dit jaar verschijnt. En nu is het tijd voor de tweede single.

Sylvia Aimee - logo

Almost

Net als “Wanted” schreef Sylvia ook deze song in Nashville. De songteksten kwamen haast vanzelf uit haar pen, en ze vertellen dan ook precies wat ze op dat moment voelde: twijfel, onzekerheid, maar ook een stuk berusting.

Sylvia Aimee - Almost (Single)

Het was het bijna, maar bijna is niet genoeg. Sylvia Aimee over de oorsprong van “Almost”

Na een verbroken relatie vroeg Sylvia zich af of ze de juiste beslissing had genomen, of ze niet nóg meer haar best had moeten doen. Maar ook hoe ze om moest gaan met de frustratie dat ze zichzelf niet iets kon laten voelen, dat er niet was.

Al snel besefte ze echter dat het één van die dingen in een mensenleven was, die bijna lukken. Maar bijna is natuurlijk niet genoeg, en zo werd de song “Almost” geboren.

Het is voor haar dan ook het meest persoonlijke en gevoelige nummer van de EP “Superhero” die later dit jaar uitkomt.


Superhero

Op 25 oktober verschijnt deze EP waarop vijf tracks staan die geproduceerd zijn door Nick Jongejan, één van de bandleden van The Young River en ‘een spil’ in de opkomst van veel nieuwe countryartiesten uit Nederland.

Sylvia Aimee - Superhero (EP)

Met deze EP blikt Sylvia terug op een belangrijke periode in haar leven. Verhalen over liefde, verlies, jezelf vinden en de moed om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk.

Releaseshow

Op zaterdag 26 oktober kun je aanwezig zijn bij de releaseshow van de EP. Deze vindt plaats in Kunst- en Cultuurhuis Cinetol, Tolstraat 182 in Amsterdam. De zaal gaat open om 20:00 uur, tickets zijn verkrijgbaar voor slechts 5 euro.

Tickets

Tijdens de releaseshow speelt Sylvia met haar band alle tracks van de EP voor je, vertelt ze over de inspiraties achter de songs en je krijgt natuurlijk ook haar vorige singles te horen. Fysieke exemplaren van “Superhero” en andere merchandise zijn die avond verkrijgbaar.

Onze tip is om deze jongedame in de gaten te houden en te gaan volgen. Dat kan via onderstaande links.

Website Instagram Youtube Spotify


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty