Beluister “Rival”, de nieuwe single van LANco

22 maart 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Brandon Lancaster en zijn mannen werken op dit moment hard aan hun tweede album. Ze laten ons vandaag alvast kennismaken met “Rival”, de eerste single van dat nieuwe werk.

Rival

LANco - Rival (Single)
LANco – Rival (Single)

De nieuwe single van LANco is een lied over trots zijn op je afkomst, naar de toekomst kijken en je eigen kansen creëren. Als mensen het dan niet met je eens zijn, bestempel je ze als rivaal en ga je gewoon door.

We wrote this song from the perspective of no matter where you come from, be proud of who you are and the way you’re creating your own path. And if anyone doesn’t like it, just chalk them up as a rival and keep doing your thing. | Brandon Lancaster

De track heeft een stevige drumbeat, maar niet voordat de groep geopend heeft met een korte banjoriff. Druk hieronder op ‘play’ om naar de track te luisteren.

 LANco - Rival
LANco | "Rival"
I rumble and I roar
I’m winning, I ain’t even keeping score
It’s a movement, a revival
And if you ain’t with me, you’re the rival,

Tweede album

Over de opvolger van hun succesvolle debuutalbum “Hallelujah Nights” (2018) is verder nog niets bekend. We kunnen de albumhoes dus nog niet tonen, en ook geen informatie geven over de titel, de tracklist of releasedatum. Zodra deze informatie beschikbaar komt, lees je het hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *