De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Beluister de nieuwe single van Brett Eldredge

De eerste van zijn nieuwe album.

Brett Eldredge heeft een nieuwe single, de eerste van zijn volgende album uitgebacht. “Somethin’ I’m Good At” is de titel en het zou zomaar zijn achtste achtereenvolgende hit kunnen worden. Want dat is waar hij goed in is: hits afleveren. Beluister hem hier.

Update van 27 februari: Ook de officiële clip van het nummer is nu verschenen. Het is een wat chaotische clip waarin Brett rampzalig is, maar aan het eind toch het meisje voor zich wint. Bekijk hem hieronder.


Wanneer Brett’s derde studioalbum precies verschijnt is op dit moment nog niet bekend. Ook de titel en tracklist zijn nog niet vrijgegeven. De eerste twee albums waren enorm succesvol en brachten enkele grote hits voort.

“Bring You Back“, zijn debuutalbum uit 2013, leverde met “Mean To Me”, “Beat Of The Music” en “Don’t Ya” maar liefst een drietal nummer 1 hits op. De opvolger “Illinois” deed het ook goed. De grootste hits van dit album zijn “Lose My Mind” en “Wanna Be That Song”.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty