De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Bekijk de clip van Dierks Bentley’s “What The Hell Did I Say”

Oops.

De officiële videoclip van “What The Hell Did I Say” is uit. Het is de vierde single van Dierks Bentley’s album “Black” uit 2016. De clip vangt de zomerse ‘vibe’ van het nummer in beelden die opgenomen zijn voor, tijdens en na de concerten van zijn huidige tour.

Wij, als Europese fans, krijgen daardoor een goed beeld van het feest tijdens en rondom de concerten van de populaire zanger.

De single en videoclip

Bekijk onderaan dit artikel de leuke videoclip. We zien natuurlijk beelden van Dierks’ show, maar ook van de parking lot en tailgate party’s die fans voorafgaand aan de concerten organiseren en waarbij Dierks soms aanwezig is. Hij deelt dan handtekeningen uit, drinkt een biertje met zijn fans en heeft ‘meet & greets’.

De live opnamen laten dansende fans zien en tussen de beelden van het concert zien we ook fragmenten van Dierks verkleed als piloot. Ongetwijfeld bij het nummer “Somewhere On A Beach”, de eerste single van “Black”.

"Black" op Spotify

De tour

Op dit moment tourt Dierks met zijn band tot eind november door Noord-Amerika met de “What The Hell Tour“. Hij heeft zijn deze tournee vernoemd naar het nummer en deze opzettelijk aan het begin van de zomer uitgebracht.

It perfectly captures the ‘anything goes’ spirit out there this year. Dierks Bentley

In het tourschema zitten grote gaten in september en oktober is zelfs nog helemaal leeg. Vanzelfsprekend hopen we dat Dierks een keer de oversteek maakt naar Europa, maar we kunnen en gaan niet beloven dat dat dit jaar gaat gebeuren.

Al kunnen we dan natuurlijk achteraf wel zeggen: “What The Hell Did We Say?”.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty