De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Bekijk de clip van “I’ll Do Anything” van Kiefer Sutherland

Kiefer heeft nieuwe videoclip uitgebracht.

Op 6 maart werd bekend dat de beroemde acteur én liefhebber van countrymuziek Kiefer Sutherland met zijn band naar Nederland komt voor een paar concerten. Nu is er wederom leuk nieuws voor zijn fans, in de vorm van een clip van zijn nieuwe song “I’ll Do Anything”.

I’ll Do Anything

In de stemmige zwart-wit video zien we Kiefer in een compleet andere ‘rol’ dan we van de meeste van zijn acteerrollen gewend zijn. Kwetsbaar en gevoelig zingt hij de ballad samen met zijn band. Het nummer komt van zijn debuutalbum “Down In A Hole“, waarop ook zijn eerdere release “Not Enough Whiskey” staat.

Twee concerten

De clip ademt de sfeer van een live optreden en is dus een mooie teaser voor zijn concerten. Hieronder een overzicht van de Nederlandse concerten. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Datum Locatie
16 juni 2017 013 Poppodium, Tilburg
17 juni 2017 Melkweg, Amsterdam

Druk op play en bekijk de clip. Oh,en laat ons weten wat je ervan vindt… 🙂Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty