De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Ashley Monroe releaset akoestische EP

Ashley gaat met haar album op de akoestische tour.

Ze maakt op dit moment veel Europese fans blij met haar tournee op ons continent, maar Ashley Monroe doet er nog een schepje bovenop.

Over iets meer dan twee weken verschijnt er een EP met enkele akoestische opnames, en de eerste single daarvan is nu te beluisteren.

Wild Love

Ashley Monroe - Wild Love (single)

Ashley koos “Wild Love” als eerste single van de EP, omdat dit het lied is dat ze schreef vanuit de inspiratie die ze opdeed bij haar eerste trip naar Londen. Ze nam de song op voor haar meest recente album “Sparrow” (2018) .

It means a lot to be releasing the acoustic version of “Wild Love” while I’m in the UK, because the song was inspired by my very first trip to London. Ashley Monroe

Om de EP te promoten heeft de zangeres ook een videoclip van de track op Youtube geplaatst. We zien en horen haar daarin het nummer spelen in een akoestische setting.

Druk op play hieronder om de clip te starten, of klik hier voor andere luisteropties.


Sparrow (Acoustic Sessions) EP

De EP krijgt de titel “Sparrow (Acoustic Sessions)” en bevat vijf tracks, allemaal akoestische versies van songs die afkomstig zijn van haar album “Sparrow“.

De volledige tracklist is nog niet bekendgemaakt, maar vanaf 15 februari is de EP in zijn geheel te beluisteren en downloaden.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty