De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Ashley Monroe kondigt Europese Tour aan voor 2019

Ook deze (Pistol) Annie komt naar Europa voor enkele optredens. En ja, Nederland is 'van de partij'.

Op dit moment werkt ze, met haar vakzusters Miranda Lambert en Angaleena Presley, nog hard aan de ‘comeback‘ van de vrouwelijke country-supergroep Pistol Annies, maar volgend jaar heeft Ashley Monroe tijd voor een kleine tournee door Europa. En gelukkig voor ons komt ze ook naar Amsterdam! Het is het openingconcert van de tour.

Sparrow

Ashley Monroe - Sparrow

De inspiratie voor enkele tracks op haar meest recente album “Sparrow” kreeg ze tijdens de trip naar het Verenigd Koninkrijk. Ze trad daar op op het C2C festival. De kennismaking met het land, én de ontvangst van het publiek destijds zorgden ervoor dat ze terugkomt.

During the writing process for Sparrow, I was inspired by a trip to the U.K. to perform for the C2C Country Festival. The rich cultural history of the cities coupled with a romantic vibrancy provided the essence behind the song ‘Wild Love.’ I’m extremely excited to return to Europe on this tour and perform in the places from which I continue to draw inspiration for my music. Ashley Monroe

23 januari 2019 in de Sugarfactory

In totaal zijn er vier concerten gepland, waaronder twee festivals. Countryfans in de Lage Landen kunnen op woensdag 23 januari 2019 afreizen naar de Sugarfactory in Amsterdam voor haar concert. De kaartverkoop start vrijdag 26 oktober, tickets kosten 14.20 euro°.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Na de start in Amsterdam reist ze nog door naar het Interstate 19 Americana Weekend in Oslo (25 januari), het Drygate Brewery (Celtic Connections Festival) in Glasgow (27 januari). Ze sluit af met een optreden in Bush Hall in Londen op 29 januari.

Voorproefje

Hieronder de clip van “Wild Love”, waarvan ze zelf zegt dat ze de inspiratie opdeed tijdens haar trip naar het C2C festival in Europa.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty