De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Annie Up again?

Zou het dan toch...? Of wordt het toch weer Annie Down?

In een recent interview met Billboard heeft Miranda Lambert gehint op nieuwe muziek van de Pistol Annies. Er kwam geen directe toezegging, maar tijdens een segment waarin de superster gevraagd werd naar haar plaats in, en huidige situatie van, de ‘Annies’ gaf ze nogmaals aan dat er van een break up geen sprake is en dat de planning nu gericht is op 2018.

Spontane start

Het laatste album van Lonestar Annie (Miranda Lambert), Holler Annie (Angaleena Presley) en Hippie Annie (Ashley Monroe) dateert al weer uit 2013. In 2011 verscheen hun debuutalbum “Hell On Heels” en het sloeg in als een bom. De start van de Pistol Annies was spontaan, Lambert had Presley nog nooit ontmoet, maar de chemie was meteen voelbaar en hoorbaar.

V.l.n.r.: Angaleena, Ashley en Miranda

Het tweede album “Annie Up” volgde twee jaar later in 2013, maar daarna werd het stil. De dames gingen aan de slag met hun eigen projecten en de geruchten omtrent het uiteenvallen werden hardnekkiger. Dit werd door de Annies altijd met klem tegengesproken.

Voorzichtig vervolg

In 2015 gaf Ashley Monroe in een interview al aan dat de vriendinnen een groot aantal ideeën voor songs hadden, maar dat ze deze nog verder moesten uitwerken wanneer daarvoor tijd vrijkwam. Een eerste vingeroefening voor nieuwe songs verscheen op het tweede soloalbum van Angaleena Presley “Wrangled“. De openingstrack van dat album, “Dreams Don’t Come True”, werd door Monroe, Presley en Lambert samen geschreven.

Nu lijkt dus een nieuwe Pistol Annies periode op komst, en dat is goed nieuws!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty