De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Angaleena Presley terug in de studio

Deze Pistol Annie werkt hard aan een nieuw solo album.

Angaleena Presley werkt op dit moment in de studio aan de opvolger van haar debuutalbum “American Middle Class” uit 2014. Dat album kreeg lovende kritieken en belandde op de 29e stek van de ‘Top Country Albums’ hitlijst van Billboard. Toch besloot Angaleena geen singles te releasen, een opmerkelijk besluit.

Wrangled

Haar tweede studioalbum krijgt de titel “Wrangled”. De Nederlandse vertaling hiervan is de verleden tijd van ruziemaken, waarbij het dan voornamelijk om redetwisten of bekvechten gaat. Of dit veel goeds voorspelt voor de inhoud weten we niet, maar het kan (verbaal) vuurwerk betekenen.

Wat we wel weten is de releasedatum, namelijk vrijdag 21 april 2017 en dat het album twaalf tracks bevat die allemaal mede door Angaleena geschreven zijn.

Pistol Annies

Klinkt de naam Angaleena Presley je wat minder bekent in de oren, dan ken je haar alter ego ‘Holler Annie’ vermoedelijk helemaal niet. Toch is de kans groot dat de dame in kwestie geen ‘complete stranger’ voor je is. Ze maakt namelijk, samen met Miranda Lambert en Ashley Monroe, deel uit van de Pistol Annies.

Pistol Annies

Pistol Annies

De Pistol Annies hebben sinds 2013 geen nieuwe muziek uitgebracht. Alledrie de dames ontkennen de geruchten dat onderlinge spanningen hiervan de reden zijn. Eind 2015 was er een hele korte reünie en af en toe steken de geruchten van nieuw materiaal de kop op.

Europese tournee

Eind januari komt Angaleena naar Europa voor enkele concerten. Helaas doet ze alleen het Verenigd Koninkrijk aan, zoals uit onderstaand tourschema blijkt.

Datum Locatie
27 januari The Louisiana, Bristol
28 januari The Bodega, Nottingham
29 januari Broadcast, Glasgow
31 januari Gullivers, Manchester

Tracklist

Update 19 februari 2017: De tracklist is inmiddels ook bekend, hieronder de titels van de twaalf nummers die op het album staan.

 1. Dreams Don’t Come True
 2. High School
 3. Only Blood
 4. Country
 5. Wrangled
 6. Bless My Heart
 7. Outlaw
 8. Mama I Tried
 9. Cheer Up Little Darling
 10. Groundswell
 11. Good Girls Down
 12. Motel Bible

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty