De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Andrew Combs start 2019 in Europa

En country music is een 'sport' waarin Nederland van Duitsland wint.

Andrew Combs start zijn concertentour van 2019 aan deze kant van de Atlantische Oceaan en zijn Europese Tour begint en eindigt in Nederland. Op 10 januari gaat hij los in Den Haag, om 19 shows later af te sluiten in Groningen.

Nederland – Duitsland: 3 – 2

Hoewel Duitsland zo’n 8,5 keer groter is (In landoppervlakte) dan Nederland, winnen we in concertaantallen met 3 tegen 2. Een mooie prestatie van ons ‘Kikkerlandje’, en een goed bewijs van de populariteit van country, americana en folkmuziek in Nederland.

Datum Locatie
10 jan. 2019 Paard Van Troje, Den Haag
11 jan. 2019 Paradiso, Amsterdam
2 feb. 2019 Der AA-Theather, Groningen

Zwaar vertegenwoordigd is natuurlijk het Verenigd Koninkrijk (7 shows), maar ook Zweden kan zich opmaken voor maar liefst 6 shows. Daarnaast gaat Andrew ook nog naar Noorwegen voor 2 optredens.

Support-act

De shows in Europa worden geopend door Charlie Whitten. Charlie maakte in het verleden deel uit van de band van Andrew, maar is zelf ook een singer/songwriter. In 2012 verscheen zijn debuut EP “Dreaming”, twee jaar later gevolgd door “Hey Love”. En recentelijk voegde hij ook nog de EP “Playwright” aan zijn discografie toe.

Pink Floyd meets Simon & Garfunkel, zo zou je zijn muziek kunnen omschrijven. Een mooi voorbeeld is de titeltrack van zijn debuutalbum “Dreaming”. Druk hieronder op play en luister naar deze mooie track terwijl je doorleest.

Charlie Whitten - "Dreaming"

Paard Van Troje / Den Haag

Het Paard Van Troje heeft de eer om het eerste concert te mogen organiseren. Op donderdag 10 januari 2019 kun je vanaf 18:30 uur naar binnen. Om 20:00 uur begint het concert. Tickets kosten 10 euro° voor de zogenaamde ‘early birds’, de normale prijs is 15 euro°.

Tickets

Paradiso / Amsterdam

Voor de show in de grote zaal van Paradiso Amsterdam op vrijdag 11 januari 2019 ben je iets meer geld kwijt. Een ticket kost hier 17,02 euro°. Paradiso opent haar deuren om 19:00 uur en een half uur later start Charlie Whitten zijn show. Andrew’s optreden begint om 20:30 uur.

Tickets

Der Aa-Theater / Groningen

De tour sluit Andrew af in Groningen. Daar is op zaterdag 2 februari 2019 het ‘Der Aa-Theater‘ de locatie. Een ticket voor dit optreden kost 14 euro°. Het aanvangstijdstip van de show is 20:00 uur. Op dit moment is nog niet bekend hoe laat de deuren opengaan.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Een voorproefje

Hieronder twee mooie songs van Andrew. Om in de stemming te komen, of om even kennis te maken met deze populaire singer/songwriter.

Dirty Rain


Month Of Bad HabitsCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty