De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Amsterdam Country Night 2017 @ Melkweg

De eerste editie van een nieuw countryfestival is een feit.

Zojuist is bekend geworden dat op zaterdag 18 maart in de Melkweg in Amsterdam de ‘American Country Night‘ georganiseerd wordt. Op dit moment staan er drie acts op de lijst, waarvan twee uit de Verenigde Staten. Naar verluidt worden er in de aanloop naar het event nog meer namen gepresenteerd.

Houd onze website en social media kanalen in de gaten, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. We passen dit artikel aan als er nieuwe namen bekend gemaakt worden… Kom dus regelmatig terug!

Charlie Worsham

Charlie Worsham - Beginning Of Things

De meest opvallende en bekende naam op dit moment is Charlie Worsham. Deze muzikant schreef nummers voor andere beroemde artiesten en opende concerten voor Kenny Rogers, Miranda Lambert en Taylor Swift.

Na zijn mooie debuutalbum “Rubberband” uit 2013 presenteert hij op 21 april de opvolger “The Beginning Of Things”.

Robert Chaney & Mark Blomsteel

Naast Charlie Worsham treden ook Robert Chaney en Mark Blomsteel op.

De eerste komt uit de staat Florida en speelt een duistere en bluesy vorm van country. De aankondiging op de site van de Melkweg vermeldt: “Robert Chaney mag dan uit het zonnige Zuid-Florida komen, zijn ballads zijn duister en bitter en zouden zo uit een film noir kunnen komen. Zijn bluesy sound sluit naadloos aan bij zijn donkere lyrics waarmee hij live een zaal muisstil weet te krijgen.

Mark Blomsteel komt van Nederlandse bodem en won in 2014 de Dutch Country Music Award voor best male vocalist. Ondertussen heeft hij in Nashville een platencontract getekend. Zijn derde album, vol catchy country pop/rock en met de toepasselijke titel “Dutchboy”, komt later dit jaar uit.

Tickets

Kaartjes zijn op woensdag 8 februari vanaf 10:00 uur te koop en kosten 15 euro (exclusief het verplichte lidmaatschap en servicekosten).


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty