De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

American Young terug naar Nederland

Kristy en Jon komen terug naar Nederland.

American Young keert terug naar Nederland! Op woensdag 5 juli staan ze op het podium van de Oude Zaal in de Melkweg Amsterdam, en dit keer als headliner.

In februari waren Kristy Osmunson en Jon Stone nog de support act bij de Europese Tour van High Valley, en daar wonnen ze met hun optredens veel Nederlandse fans. Nu komen ze dus terug naar de Melkweg!

American Young

Country-Music.nl is een groot fan van hun muziek en harmonieën. Hun stemmen doen zeker niet onder voor bekendere groepen als bijvoorbeeld Little Big Town. Kristy en Jon schreven nummers voor enkele grote namen zoals Lee Brice en Blake Shelton, en de muziek die ze samen maken is van uitzonderlijke kwaliteit.

"AY" van American Young

Luister naar hun debuutalbum “AY” en je bent verkocht. Het album bevat hele vrolijke, losse nummers, maar ook gevoelige nummers over persoonlijke onderwerpen. Zo is bijvoorbeeld het nummer “God Sends A Train”, een autobiografisch nummer over de jeugd van Kristy. Kippenvel.

AY op Spotify AY op Apple Music

Ook hun optredens kenmerken zich door vrolijkheid. In februari werden de schitterende nummers afgewisseld door grappen en luchtige interactie met het publiek.

Voorverkoop

Genoeg geschreven. We moedigen iedereen aan naar het album te luisteren en naar dit concert te komen. Je krijgt er geen spijt van. De voorverkoop is inmiddels gestart en voor nog geen twee tientjes heb je een hele mooie (country)muziekavond.

Tickets


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty