De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Albumreleases van 28 juli 2017

We hebben weer twee mooie nieuwe countryalbums voor je in onze lijst staan.

De eerste is van Joe Nichols, een artiest wiens laatste album al vier jaar oud is. De tweede is van Logan Mize. Het is zijn derde studioalbum, en ook zijn vorige is inmiddels ‘belegen’.

Joe Nichols – Never Gets Old

Er zijn vier jaren verstreken sinds de release van zijn laatste album “Crickets“. Maar wanneer zijn fans “Never Gets Old” laden en op play drukken, lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Zowel Joe Nichols als zijn muziek lijken nooit ‘oud te worden’.

Op dit nieuwe album mixt hij oude stijlen met nieuwe invloeden, maar het blijft herkenbaar als een Joe Nichols album.

Met uitzondering van het laatste nummer misschien, want daar gooit hij het over een andere boeg. De track “Baby Got Back” is inderdaad een cover van Sir-Mix-A-Lot, en Joe krijgt hulp van de Amerikaanse cabaretier Darren Knight.

De titeltrack is geschreven door Steve Moakler en Connie Harrington. Het is een sentimentele, nostalgische track. De songtekst gaat over een liefde die nooit ‘oud’ aanvoelt.

Sometimes It Feels Like A Broken Record
But Baby You Never Do

Tracklist

Hieronder het overzicht van de twaalf tracks die op “Never Gets Old” staan. Daaronder een link naar Spotify en iTunes. Veel luisterplezier!

Joe Nichols - Never Gets Old

 1. Diamonds Make Babies
 2. Girl In The Song
 3. We All Carry Something
 4. I’d Sing About You
 5. Breathless
 6. Tall Boys
 7. Hostage
 8. Never Gets Old
 9. Billy Graham’s Bible
 10. So You’re Saying
 11. This Side Of The River
 12. Baby Got Back (feat. Darren Knight)

Spotify Apple Music

Logan Mize – Come Back Road

Het is natuurlijk geen wedstrijd. Maar als het dat was, dan had Logan gewonnen. Daar waar Joe Nichols’ vorige release vier jaar oud is, verscheen Logan Mize’s “Nobody In Nashville” zelfs vijf jaar geleden.

Hoog tijd voor nieuwe muziek dus. Zijn tussentijds verschenen EP doet daar niets aan af.

Op zijn nieuwe album “Come Back Road” staan in totaal twaalf tracks. Vier hiervan zijn eerder op zijn “Ain’t Always Pretty EP” uitgebracht. De songs zijn geschreven door onder andere Ross Coppermann, Shane McAnally en Josh Osborne. Bekende namen en Logan zegt over dit album dan ook dat het zijn beste songs tot nu toe zijn.

I’ve never put my voice behind a bigger or better group of songs. I would love to see them connect with a grand scale audience that loves them as much as I do Logan Mize

Tracklist

Hieronder de tracklist met linkjes naar Spotify en iTunes. Kun je zelf bepalen of Logan gelijk heeft met bovenstaande stelling.

Logan Mize - Come Back Road

 1. Somebody To Thank
 2. Life’s A Party °
 3. Cool Girl
 4. Come Back Road
 5. Better Off Gone °
 6. All This Night Needs
 7. Ain’t Always Pretty °
 8. Drinkin’ Buddies
 9. Bands Make Her Dance
 10. Catch A Fish
 11. All Time °
 12. Big City °

° Verschenen eerder dit jaar op de “Ain’t Always Pretty EP”.

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty